Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meeste gestelde vragen, wellicht is je vraag dan direct al beantwoord.

Kan ik een ander afleveradres selecteren?

Wanneer u de bestelling heeft afgerond en wil afrekenen krijgt u de mogelijkheid een afwijkend afleveradres in te geven.

Hoe kan ik in contact komen met Kraan-Sanitair?

Via emailadres info@kraan-sanitair.nl

Ik heb een showroom, wat kan Design Kranen en Sanitair voor mij betekenen?

Informeer bij onze afdeling Verkoop naar de mogelijkheden voor ondersteuning van uw showroom. Wij denken graag mee!

Wanneer levert Design Kranen en Sanitair Franco?

Design Kranen en Sanitair hanteert een minimale orderwaarde van € 75,00 inclusief BTW voor Franco levering. Wanneer dit niet gehaald wordt berekenen we € 7,50 voor normale zendingen. Voor douchewanden, douchebakken, lig- en zitbaden en radiatoren is de minimale orderwaarde € 175,00 inclusief BTW en wordt € 30,00 extra berekend als de orderwaarde niet gehaald wordt!

Ik heb een webwinkel, hoe kan Design Kranen en Sanitair dit ondersteunen?

Vraag naar de voorwaarden bij Design Kranen en Sanitair.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?


Design Kranen en Sanitair doet er alles aan de bestelling binnen 48 uur te leveren, mits de voorraad dit toelaat. U kunt ook een gewenste lever dag aangeven, dit kan bij het afrekenen van de winkelwagen.

Wat zijn de garantie-bepalingen?

Design Kranen en Sanitair hanteert een garantietermijn van 5 jaar (radiatoren 2 jaar) op de producten en deze garantie is een fabrieksgarantie, wat inhoudt dat de garantie wordt toegepast op aantoonbare fabrieksfouten. Slijtage of verkeerd gebruik vallen hier niet onder!

Hoe stuur ik iets retour?

Neem via deze pagina contact met ons op

Kan ik ook vooruitbetalen en heb ik daar inkoopvoordeel bij?

Bij Design Kranen en Sanitair kunt u als zakelijke klant ook met Ideaal of PayPal betalen. Dit kan ik sommige gevallen een inkoopvoordeel opleveren. Informeer naar de voorwaarden.

Kan ik zomaar iets retour sturen?

Indien een gegronde klacht de reden is om iets te retourneren kan dit kosteloos, wanneer een verkeerd artikel is besteld of een andere reden waar Design Kranen en Sanitair geen debet aan heeft kan in samenspraak met afdeling verkoop een retourname geaccepteerd worden tegen een vergoeding van € 50,00 op de aanschafwaarde.

Wat zijn de betalingscondities?

Wanneer voor de eerste keer besteld wordt vragen wij standaard om een vooruitbetaling. In overleg kan hiervan afgeweken worden